15 Mart 2010 Pazartesi

27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde tiyatrolar ücretsiz

Her ayın 20 sinde bir sonraki ayın tiyatro biletleri satışa çıkar. Eskisi gibi biletleri tiyatro gişesinden almanıza gerek yok. Herşey kolaylaştı, internetten biletlerinizi alabilirsiniz.
http://www.sehirtiyatrolari.com/,
http://www.devtiyatro.gov.tr/

Ayrıca Dünya Tiyatrolar gününde de , yani 27 martta , tiyatrolar ücretsiz... aklınızda olsun.
En son gittiğim tiyatro oyunu : Kod Adı kongo. Çok çok beğendim, imkanınız varsa lütfen sizde gidin. pişman olmazsınız . Kenter tiyatrosunda izleme fırsatım oldu.
Oyunun konusu:
Konu: Avrupa Birliğine katılma hazırlıklarında bir 3. dünya ülkesindeyiz… Reformcular, sapık suçlular, devleti kökünden sarsan bir komplo ve yıkılan erkeklik gururu… Çılgın bir azgelişmişlik komedisi




6 yorum:

Peritozu dedi ki...

Anasayfa resimi ne kadar sirin :)

melek dedi ki...

Haber verdiğin için teşekkürler.

Unknown dedi ki...

saol hbr verdın ıcın... svgler

aysemmutfakta dedi ki...

hatırlattığın için tşkler.118 hakkındaki paylaşımın için sağol çoğu kişi reklamdan etkileniyor.çevremlede paylaşacağım.sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim güzel yorumuna...benim de mutfakla aram yoktur klasik yemekleri yaparım ama hamur işleri tatlılar falan hiç beceremem elim yatkın değil galiba...hayatımda mayalamaya çalıştığım hiç bir hamur kabarmadı kabaranda fırına girince tahta gibi oldu beceremiyorum işte ne yapayım:)yumuşacık poğaça yapabilenlere hayranımdır:))

Yasemin dedi ki...

Harika... Paylaşımlarınız için tebrikler ve teşekkürler. :)