Pazardan kırmızı biberleri aldım. Yıkadıktan sonra ikiye bölüp içinden çekirdeklerini temizleyip fırın tepsisine dizdim.
Izgara ayarında 10 dakika pişirdikten sonra fırından çıkarıp kabuklarını soyup 3er 5er tane olarak buzdolabı torbalarına koyup buzluğa kaldırabilirsiniz. Artık kışa bol bol çıkarıp yiyeceğiz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
11 yorum:
iyi günlerde yersiniz inşallah mevsiminde hazırlayıp saklamak tabii ki en güzeli ayrıca ziyaretin için teşekkürler tekrar beklerim.
canım bende yaptım attım buzluğa.ben haşlıyorum.kabuklarını soymadan atıyorum.afiyetle yersin inşallah arkadaşım.bal olsun şeker olsun
şu kış hazırlığı olayına ben alışamadım allahtan anneler kendilerine yapınca yanında banada yapıyorlar :)) sana kolay gelsn canım.
Canım rabbim ağıztadıyla yemek nasip etsin...
Afiyetle yiyin canım. Ben daha kırmızı biber koymadım.
Sevgiler.
çokseverim kırmızı biberi ama bu şekilde atılacağını bilmezdim.tşkler
kırmızı biberi çok severim ama buzluğa atmadım..sende gördüğüm iyi oldu..yani sıra nama geldi..
Harıl harıl hep birlikte kışlık yapıyoruz dimi.
Sevgiler canım.
afiyet bal şeker olsun canım
iyi gunlerde yemek nasip olur inş.
sevgiler
kırmızı bibere bayılıyorum :)
Bu tip ön hazırlıklar büyük kolaylık sağlıyor, hem de mevsiminin dışında da sağlıkla yenebiliyor.
Ellerine sağlık.
Yorum Gönder